Tips en Tricks

Tip: Mercedes Benz Museum met korting! Als je naar het Mercedes Benz museum gaat, kijk dan goed naar de openingstijden. Avondkaartjes zijn namelijk maar de helft van de prijs en zo kom je dus voor een leuke prijs het museum in! Normaal is een kaartje 8 euro, maar voor de helft is hij maar 4 euro! Goede deal dus!

 

Tip: In een Mercedes Benz rijden! Altijd al een ritje willen maken in zo’n luxe auto? Kijk dan eens naar de prijzen voor het huren van een Mercedes Benz. Grote kans dat dit onwijs mee valt. Kijk eens bij de reguliere verhuur bedrijven. Wellicht een leuk idee voor een date of als je indruk op iemand wil maken? Pas wel op dat je daarna niet met je afgetrapte tweedehandsje aankomt – wellicht iets minder goed voor je imago!

 

Tip: Een old-timer huren! Wil jij zo’n mooie ouderwetse Mercedes Benz huren voor een evenement? Dat kan! Gewoon even op Google zoeken naar “huren old-timer Mercedes Benz” en je hebt zo een paar bedrijven die je kunnen helpen. Dit is een super idee voor bijvoorbeeld bruiloften, of een reclame foto shoot. Je kan natuurlijk ook gewoon een ritje gaan maken op een zonnige dag of meedoen met een oude auto rally.

 

Tip: Wil jij het meeste uit je auto halen? Mercedes Benz is niet voor niets een van de meest innovatie auto merken in de wereld. Maar wil jij het meeste uit je auto halen? Kijk dan eens rond op het internet voor tips & tricks. Er zitten waarschijnlijk allerlei mooie snufjes en veiligheid maatregelen verborgen in je auto. Je spiegels op bepaalde manieren draaien, of je iPhone opladen in een verborgen laatje? Of je ramen allemaal in 1x dicht doen met de airconditioning knop? Ga er eens goed voor zitten en probeer wat je auto allemaal kan.

 

Tip: Mercedes Benz logo! Wil jij ook zo’n cool logo hebben? Je hoeft er echt niet een te stelen! Ondanks dat er in de afgelopen jaren steeds meer auto logo’s gestolen werden, is het niet nodig om er een illegaal te kopen. Je kan meestal gewoon bij de dealer terecht om voor een paar tientjes er een op de kop te tikken. Leuke souvenir voor de liefhebber!