Handige sites

Ben je ook een Mercedes-Benz fan en wil je meer te weten komen over dit mooie merk? Dan hebben we hier wat handige websites waar je nog meer te weten kan komen over de auto’s en het merk.

 

Allereerst is de Mercedes-BenzWikipedia natuurlijk een goed begin. Hier vind je allerlei algemene informatie en historische feitjes.

 

Je kan ook een kijkje nemen op de website van het Mercedes-Benz Museum. Dit museum is gelegen op de Mercedesstraße in Stuttgart. Er zijn zeker niet veel merken op de wereld die kunnen zeggen dat ze een straat naar zich vernoemd hebben. In de industriële stad Stuttgart zie je extreem veel Mercedes auto’s rijden, en overal waar je kijkt zie je wel een referentie. Het museum zelf is een erg mooi gebouw waar je makkelijk een paar uurtjes rond kan lopen!

 

Voor mooie foto’s kan je op de media pagina van Daimler terecht. Hier kan je sorteren op wat voor materiaal je nodig hebt. Zo kan je bijvoorbeeld zoeken op formule 1 foto’s, maar ook op logo’s of foto’s van de laatste technologieën of van het management team. Er staan ook video’s op de pagina van bijvoorbeeld de productie van de auto’s, evenementen of jaarlijkse aandeelhouder vergaderingen. Deze pagina kan je wel een paar uurtjes bezig houden!

 

De Mercedes Benz Facebook pagina is de perfecte pagina om op de hoogte te worden gehouden van het laatste nieuws rondom het merk. Met meer dan 19 miljoen likes is dit een van de grootste auto communities op het internet! Er worden dagelijks nieuwtjes, foto’s en filmpjes gepost en je kan er ook al je vragen kwijt.

 

BenzInsider is een van de grootste fan pagina’s over Mercedes Benz. Hier vindt je de mooiste foto’s en het laatste nieuws in de verschillende blogposts. Ook is er uitgebreide informatie beschikbaar over de verschillende modellen en zijn er bijvoorbeeld verslagen van autoshows te vinden.